Komma Kaffe

Den naturlige pause i dagen
Team komma kaffe
Hvem er vi?

Vi elsker kaffe, og den pause det giver os i hverdagen. Et komma fra hverdagens stress og jag - og en velfortjent nydelse. Vi skaber de bedste smagsoplevelser på vores økologisk certificerede risteri i Søborg, hvor vi dagligt rister bønner fra farme og kooperativer, som vi samarbejder direkte med. Det sikrer kontinuitet i samarbejdet og gennemsigtighed i kaffebøndernes forhold og ikke mindst kvalitet.

Komma Kaffes klare vision er at flere danskere skal have bedre kaffe i koppen samt ønsket om at farmenes forretningsmodel tilgodeser sikkerhed for afsætning, investeringer i produktionen og forbedrede forhold.

Mere end 50 års kaffehistorie
Risteriet i Søborg

Vi er i fuld gang med skabe en ny fortælling om det lokale risteri i Søborg, som rummer over 50 års kaffehistorie. Maskinellet er skiftet ud med moderne produktionsudstyr og de grønne kaffebønner er indkøbt fra en højere hylde. Lokalerne er fortsat de samme og der værnes om lokationen, arven og fortællingerne med respekt, nysgerrighed og inspiration efter at gøre sig så umage som muligt for at vinde danskernes kaffehjerter med et kvalitetsprodukt til moderate priser – Det mener vi at langt flere fortjener.

med koffein i blodet
Kaffeekspertise

»Vi vil vise, at der ligger en masse videnskab bag kaffe. Det er ikke bare et hurtigt koffeinshot om morgenen. Man kan få helt vilde gastronomiske oplevelser med kaffe«

Omar, vores kaffedirektør, er en anerkendt ekspert på det danske kaffemarked med over to årtiers erfaring, og var en af den danske del af SCAE –Specialty Coffee Association of Europe. Han bruger sin omfattende viden om kaffe til at sikre vores høje kvalitet og til at skræddersy de bedste smagsoplevelser, den sorte drik har at byde på.

Bibeholdelse af kvalitet
Selve ristningen

Vi rister maksimalt vores bønner som mellemristet, så kaffen bibeholder smagsnuancerne fra bønnesort og forarbejdningsmetode. Her kan vi anderkende kaffebøndernes hårde arbejde i, at sortere kaffen på kvaliteten, og skabe et kvalitetsprodukt vi alle kan være stolte af.

Derved opnås gensidig respekt for hinandens arbejde og langvarende samarbejder, til glæde og gavn for begge parter.

Find os her:

Åbningstider: Columbusvej 1 / Risteri  

Mandag-Fredag            08.00 - 16.00 

Åbningstider: Mad & Vin /Magasin (Kongens Nytorv)

Mandag-Lørdag            07.00 - 20.00