Kontor og Erhverv

Skræddersyede kaffeløsninger til både små og store virksomheder

Kaffen spiller for mange en enorm stor rolle i hverdagen. Kontakt os hér så skal vi nok hjælpe jer med at finde udstyret og den rette kaffe for at skabe den mest smagsfulde oplevelse på arbejdspladsen.

transparens i produktled
En bæredygtig kaffeløsning

Vælger du Komma Kaffe, vælger du samtidig kaffe, der imødeser din virksomheds standarder og ambitioner for social og miljømæssig bæredygtighed.  

Vi importerer udelukkende kaffebønner fra farme og kooperativer vi kender og hvor vi kan handle direkte med producenten. Det sikrer sporbarhed, bedre kvalitet og en større garanti for at farmen får en ordentlig pris for deres kaffe.

Fra eget risteri i søborg
Friskristet kvalitetskaffe

Smag er individuelt, men det er kaffekvalitet ikke. Når først kaffebønner bliver ristede, taber de hurtig meget af den gode kaffesmag. Vi rister hver dag ude på vores økologisk certificerede risteri i Søborg, så I altid kan være sikker på, at få kaffen så frisk som mulig.

Al vores kaffe bliver ristet på moderne produktionsanlæg. som ikke bruger mere energi end højst nødvendigt. Det betyder, at vores Loring rister reducerer gasforbruget med 75% i forhold til en gennemsnitlig rister.

Book en kaffebar
Eventafvikling

Står I overfor at skulle søsætte en begivenhed? Få førsteklasses kaffeforkælelse til jeres næste firmabegivenhed - en fest for medarbejderne eller til glæde for kunderne. Med et af Danmarks bedste barista teams, kan vi rykke ud og dele ud af vores kaffekunnen.

Med grøn samvittighed
Cirkulært leveringssystem

Vi er stolte over, at kunne tilbyde kunder nærtlæggende vores risteri at få kaffe leveret i vores UV-resistente og lufttætte bøtter, således at kaffekvaliteten bibeholdes, og samtidig nedbringe emballageforbrug og spild.

Bøtterne har en levetid på +100 leveringer, hvilket reducerer det samlede emballageforbrug med op til 85%. Kontakt os, og hør om det kan blive en mulighed for jer.

professionelle

Fuldautomatiske maskiner

Vi ved at mulighederne er mange, og vi vejleder gerne til det helt rigtige setup til jeres behov.

Nedenfor er en smagsprøve på vores udvalg.

Magic┃Saeco

Saeco nye Magic-serie er ideel til det mindre kontor eller i receptionen til ~25 personer (75 kopper). Maskinens store touchskærm øger funktionaliteten ligesom den er i stand til at vise videoer. Fuldautomatisk med alle
bryggemetoder inkl. med mulighed for mælkedrikke til en fantastisk pris. Simpelt daglig rengøringsprocedure.

Gaggia

Gaggia er indbegrebet af lækker italiensk kvalitet. Maskinerne kan bruges af op til 100 personer ( 250 kopper) og kan foruden to kaffebønnetyper også servere kakao. Stort brugerpanel øger kaffeoplevelsen. Simpelt daglig rengøringsprocedure.

Franke

Franke er indbegrebet af en luksusmaskine, der æstetisk pryder i receptioner, kantiner eller kontoret. Maskinerne kan skræddersyes til alle ønsker. Maskinerne kan bruges af +100 personer (300 kopper). Kan fås i såvel rustfrit stål samt sort. Simpelt dagligt vedligeholdesflow er påkrævet.

WE6 (EA)┃Jura

JURAs WE6 model er ideel, hvis kaffeløsningen ikke skal indeholde mælkeprodukter. Maskinens kapacitet er ~15 personer (50 kopper). Maskinen kan brygge 2 kopper ad gangen, hvilket afkorter ventetiden. Ugentligt vedligeholdelse er påkrævet.

Giga X8C (EA)┃Jura

Juras topmodel kan betjene et kontor til ~75 personer (200 kopper). Maskinen kan ved hjælp af den lille
touchskærm brygge alle kaffetyper. Maskinen kommer med 2 hoppere, hvilket muliggør en filter og en espresso kaffe. Simpelt dagligt vedligeholdesflow er påkrævet.

9100┃Wittenborg

Wittenborg 9100 er designet med et intuitivt interface og en praktisk ydre. Maskinen har en kapacitet til ~75 personer (200 kopper). Maskinen har plads til to bønnetyper og kan anvendes med mønt- eller kontantløse systemer. Simpelt dagligt vedligeholdesflow er påkrævet.

Skal I have en skræddersyet kaffeløsning på kontoret?

Udfyld formularen så ringer vi til en uforpligtigende snak om jeres kaffebehov

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

★★★★★

Vi har folk i huset, som er super entusiastiske omkring kaffe og så har vi nogle, som bare gerne vil have en hurtig kop. 

Det var lidt af en udfordring, men ikke desto mindre, så syntes vi, at Omar og de andre gode folk fra Komma Kaffe levede op til lige præcis det, og leverede den løsning vi havde brug for. Vi var nok aldrig nået dertil, hvis ikke det havde været for deres rådgivning.”

Simon

CEO - Sunde Media