Adventskalender 2023

Dyk ned i julekafferne hver advent

2. Advent

Glædelig anden søndag i advent! 

Vi er glade for at byde dig velkommen til vores anden advents smagsvideo, hvor vores kaffedirektør, Omar, tager dig med på en spændende rejse ind i vores risteri og deler de dyrebare detaljer om, hvad der gemmer sig i din anden adventskaffe.

Adventskaffe fra Peru

Denne økologiske specialty kaffe er fra Peru og kommer fra Chanchamayo-regionen. Det er vores første partnerskab vi startede her i Komma Kaffe, og er derfor af stor betydning for os, da det understreger vores forpligtelse til at støtte op omkring de kaffeproducenter, der dyrker de højeste kvalitetskaffer.

☕ Kaffen fra Peru er mellemristet, der passer perfekt til en filter kaffe eller en stempel kande. Den er dyrket i højder mellem 1200-1400 meter over havets overflade, hvilket resulterer i sød kaffeoplevelse med noter af blomme, chokolade med en citruslignende friskhed 💛

Tak fordi du er en del af vores eventyr, og vi glæder os til at se dig igen næste uge, når vi præsenterer dig for endnu en smagsoplevelse fra vores kaffekalender.

Tænd det andet adventslys, og lad os dykke ned i denne vidunderlige kaffe fra vores første partnerskab med La Perla farmen.