Hotel, Restaurant, & Café

Skræddersyede kaffeløsninger og professionel barista træning

Vi kan hjælpe jer med at finde en maskine der passer til jeres behov, og en bønne som jeres kunder kommer til at elske. Vi kan tilbyde sparring, træning og uddannelse af jeres personale, og slutteligt hjælpe jer med at øge salget. Kontakt os hér

transparens i produktionsled
En bæredygtig kaffeløsning

Vælger du Komma Kaffe, vælger du samtidig kaffe, der imødeser din virksomheds standarder og ambitioner for social og miljømæssig bæredygtighed.  

Vi importerer udelukkende kaffebønner fra farme og kooperativer vi kender og hvor vi kan handle direkte med producenten. Det sikrer sporbarhed, bedre kvalitet og en større garanti for at farmen får en ordentlig pris for deres kaffe.

Fra eget risteri i søborg
Friskristet kvalitetskaffe

Smag er individuelt, men det er kaffekvalitet ikke. Når først kaffebønner bliver ristede, taber de hurtig meget af den gode kaffesmag. Vi rister hver dag ude på vores økologisk certificerede risteri i søborg, så I altid kan være sikker på, at få kaffen så frisk som mulig.

Al vores kaffe bliver ristet på moderne produktionsanlæg. som ikke bruger mere energi end højst nødvendigt. Det betyder, at vores Loring rister reducerer gasforbruget med 75% i forhold til en gennemsnitlig rister.

Uddannelse og træning
Specialistviden

Vi kan tilbyde sparring, træning og uddannelse af jeres personale, og slutteligt hjælpe jer med at øge salget. Det gør vi med vores høje krav til kvalitet, vores specialistviden og vores store kærlighed til kaffe.

Står I overfor at skulle søsætte en begivenhed? Få førsteklasses kaffeforkælelse til jeres næste firmabegivenhed - en fest for medarbejderne eller til glæde for kunderne. Med et af Danmarks sødeste barista teams, kan vi rykke ud og dele ud af vores kaffekunnen.

med grøn samvittighed
Cirkulært leveringssystem

Vi er stolte over, at kunne tilbyde kunder nærtlæggende vores risteri at få kaffe leveret i vores UV-resistente og lufttætte bøtter, således at kaffekvaliteten bibeholdes, og samtidig nedbringe emballageforbrug og spild.

Bøtterne har en levetid på +100 leveringer, hvilket reducerer det samlede emballageforbrug med op til 85%. Kontakt os, og hør om det kan blive en mulighed for jer.

professionelt setup

Udstyr & Maskiner

Vi hjælper dig mere end gerne med at finde en skræddersyet løsning, så tøv ikke med at kontakte os. Nedenfor finder du vores udpluk af udstyr og maskiner.

Kontakt os

E80s GbW┃Mahlkönig

Mahlkönigs E80 espressokværn kan håndtere høj aktivitet på de travleste kaffebarer. Kværner op til 7 gram pr. sekund og viser doseringen i realtid for optimalt resultat gang på gang. Det sikrer valg, hvis kvaliteten ikke må kompromitteres.

G10┃Gaggia

Gaggias G10 Evo kværn kan håndtere høj aktivitet på de travleste kaffebarer. G10 er udstyret med slidstræke knive, der sikrer lang levetid. Maskinen kan pre-kværne til næste dosering ved travlhed for sikring af bedre flow.

G5┃Gaggia

Gaggias G5 kværn er G10’s lillebror. Kværnen er driftsikker og betjeningen er intuitiv. Minutkalibrering er mulig for optimering af kaffeoplevelsen. Maskinen kan pre-kværne til næste dosering ved travlhed for sikring af bedre flow.

Linea PB┃La Marzocco

La Marazzos mest populære espressomaskine er ideel til næsten alle formål. Konstruktionen er stilsikker med en praktisk og brugervenlig betjeningsflade. La Marzocco er kvalitet til det ydderste.

La Reale┃Gaggia

Gaggias La Reale er indbegrebet af lækker italiensk kvalitet og velegnet til placeringer, hvor den ikke skal gemmes væk. Maskinen er en æstetisk perle og brugerbetjeningen er intuitiv og smidigør det gode flow.

La Precisa┃Gaggia

Gaggias La Precisa er La Reales kække lillebror. Maskinen er driftssikker med overskueligt betjeningspanel. La Precisa kan anbefales hvis pladsen er trang og ønsket til maskinen er pris og driftssikkerhed.

Ottima Evo┃Futurmat

Futurmats Ottima Evo er det prisvenlige alternativ. Maskinen er minimalistisk, driftssikker og ideel hvis omfanget af espressoforbruget er ukendt eller økonomien ikke tilladder større investeringer. Ottima Evo sikrer at kunne tilbyde kunderne skønne kaffeoplevelser.

En kaffesnak ?

kontakt os så vi sammen kan skabe den perfekte kaffeløsning til jer! Så vender vi tilbage inden 24 timer i hverdagene.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.