Partnerskaber

Vil du indgå partnerskab? 

Ring og få et godt tilbud

I Komma Kaffe har vi allerede indgået flere spændende partnerskaber. Vi har stor kapacitet på vores risteri og kan hjælpe med opgaver som private label til fast sortiment, kampagner og specialopgaver.

Vi rister i dag 44 tons alene til 1 kunde i private label regi, som bliver leveret over 4 kampagner. Vi laver også private label til mindre caféer og restauranter. Vi kan selv levere den grafiske løsning til dig og printe labels, eller du kan komme med dit eget design, som vi følger. Vi kan levere i alle posestørrelser og i ønskede farver. Kom med udfordringen og vi gør alt for at løse den.

En bæredygtig kaffeløsning 

Vælger du Komma Kaffe, vælger du samtidig kaffe, der imødeser din virksomheds standarder og ambitioner for social og miljømæssig bæredygtighed.  

Vi importerer udelukkende kaffebønner fra plantager vi kender og hvor vi kan handle direkte med producenten. Det sikrer sporbarhed, bedre kvalitet og en større garanti for at farmen får en ordentlig pris for deres kaffe.

Læs mere

”Hvad for en kaffeløsning skulle vi have? 

Vi har folk i huset, som er super entusiastiske omkring kaffe og så har vi nogle, som bare gerne vil have en hurtig kop. 

Det var lidt af en udfordring, men ikke desto mindre, så syntes vi at Kim, Omar og de andre gode folk fra Komma Kaffe levede op til lige præcis det, og leverede den løsning vi havde brug for. Vi var nok aldrig nået dertil, hvis ikke det havde været for deres rådgivning.”

Simon

CEO - Sunde Media

En kaffesnak?

kontakt os så vi sammen kan skabe den perfekte kaffeløsning til jer.

Hvad søger du?