KAFFEVIDEN

Vi kværner løs om kaffe, fordi vi gerne vil gøre dig klogere på, hvordan du får de største kaffeoplevelser på den mest simple måde.

Du behøver ikke at kaste dig ud i større studier om kaffens vej fra busk til risteri, for det har vi allerede gjort.

Det vigtigste er, at dit hjerte banker for gode smagsoplevelser, og at din nysgerrighed ikke er til at styre på 10 tønder land.

Omars blog!
Følg med på min blog, hvor jeg løbende vil dele ud af min kaffeviden.

Derudover har jeg delt de mest hyppige spørgsmål, har har modtaget i min tid i kaffeverdenen. Dem finder du seperat på denne side.

Kom i gang som barista i dit eget køkken

Det er fascinerende at se baristaen bag disken jonglere med kaffebønner, steame mælk, lave latte art og betjene kunder (nogle gange på samme tid!). Men du behøver stå hver dag i en kaffebar for at blive en ganske habil barista - du kan såmænd blive det hjemme i dit eget køkken.

Skal du vælge lys, mellem eller mørk ristning af dine kaffebønner?

Hvis du synes, det at lave en god kop kaffe, virker som en ren videnskab, så glæd dig til at dykke ned i ristningen af kaffebønner!

Tips og tricks med latté art

Er der noget bedre end at kunne byde dine gæster eller din partner på en frisklavet café latte eller cappuccino? Det skulle da lige være at servere en af de to drikke med et elegant kunstværk på toppen!

Bryggeguide til stempelkande

Det er vigtigt, at kanden og alle dele er helt rene. Det kan påvirke kaffens kvalitet hvis der gemmer sig urenheder!

Bryggeguide til espresso

For bedste resultat, brug altid friskristet og friskkværnet kaffebønner.

Bryggeguide til filterkaffe

Kaffens smag topper 13 uger fra ristedatoen, så sørg for at se dig godt for når du køber bønner og husk at opbevare dem mørkt og relativt lufttæt.