HoReCa

Den perfekte kaffeløsning 

Ring og få et godt tilbud

Vi har i teamet masser af erfaring på ”gulvet” i denne spændende branche. Både som baristaer, men også med opbygning af restauranter og caféer. Vi kan hjælpe jer med at finde en maskine der passer til jeres behov, og en bønne som jeres kunder til elske. 

Vi kan tilbyde sparring, træning og uddannelse af jeres personale, og slutteligt hjælpe jer med at øge salget.

Leasingaftale uden udbetaling – Bliv kreditgodkendt på 15 minutter

Altid 20% til alle medarbejdere på køb af kaffe fra kommakaffe.dk 

En bæredygtig kaffeløsning 

Vælger du Komma Kaffe, vælger du samtidig kaffe, der imødeser din virksomheds standarder og ambitioner for social og miljømæssig bæredygtighed.  

Vi importerer udelukkende kaffebønner fra plantager vi kender og hvor vi kan handle direkte med producenten. Det sikrer sporbarhed, bedre kvalitet og en større garanti for at farmen får en ordentlig pris for deres kaffe.

Læs mere

”Hvad for en kaffeløsning skulle vi have? 

Vi har folk i huset, som er super entusiastiske omkring kaffe og så har vi nogle, som bare gerne vil have en hurtig kop. 

Det var lidt af en udfordring, men ikke desto mindre, så syntes vi at Kim, Omar og de andre gode folk fra Komma Kaffe levede op til lige præcis det, og leverede den løsning vi havde brug for. Vi var nok aldrig nået dertil, hvis ikke det havde været for deres rådgivning.”

Simon

CEO - Sunde Media

En kaffesnak?

kontakt os så vi sammen kan skabe den perfekte kaffeløsning til jer.

Hvad søger du?